fbpx

Бондинг

Какво представлява?

Бондинг от английски е буквално преведно като “свързване”. Представлява технология, целяща да възстанови или да подобри естетиката на зъб или група зъби, най-често във фронталната област на съзъбието, но може да обхване всички зъби. Бондингът се извършва чрез нанасяне на фотополимеризиращ материал директно върху зъбните повърхности. По този начин можем да променим както неговата форма така и неговия цвят.

Чрез бондинга можем: 1) да възстановим отчупвания на зъбите, както и изтривания 2) да уеднаквим формата и цвета на зъбите 3) да затворим разстояния между зъбите 4) да скрием малки петна по зъбите 5) да удължим зъбите 6) да се коригират пропорциите на усмивката.

Свържете се с нас

и Получете Безплатна Телефонна Консултация

За запазване на час:

nhif_logo

или

Можете да оставите Вашите контакти и наш служител ще се свърже с Вас за запазване на час в удобно за Вас време:


  🦷 Кои са предимствата?
  → добър естетичен резултат
  → минимално инвазивен и щадящ метод
  → при добра поддръжка има дълъг живот
  → бърз и безболезнен метод
  → по-достъпен метод сравнение с фасети

  📌 Кога се препоръчва?
  → Бондингът се препоръчва в случаите ,когато пациентът не харесва външния вид на зъбите си,но в някои случаи има други по-адекватни методи за лечение от него. Той е също добър избор при ограничени финанси,тъй като е значително по-евтин от изработване на фасети. Препоръчва се за пациенти които често посещават своят зъболекар,тъй като, за да запази своя блясък и форма се нуждае от поддръжка и редовно полиране.

  ✅ Какво е важно да знаете?
  → Важно е да знаете,че бондинга е добра комбинация от качество и цена,но не е препоръчително във всеки един случай,затова най-добре запишете час за консултация,за да получите най-добрия съвет от професионалист дали е подходящ във вашия случай.

  🔸 Какво включва процедурата
  1) Консултация и фотодокументация 2) Изработване на план на лечение 3) Дигитален или восъчен моделаж от зъботехник, който може нагледно да покаже вида на бъдещата усмивка 4) Процедура по бондинг в едно или повече посещения при необходимост 5) Редовни профилкатчни прегледи в които да се преполира и следи резултата.

  Преди/След

  Нашият екип

  Д-р Ивета Цанова

  Д-р Ивета Цанова, завършила Факултет по дентална медицина към Медицински университет, гр. София, през 2017.
  Член на български зъболекарски съюз.
  С интерес към естетична стоматология и ендодонтията. Посещавала е множество лекции и курсове, български и чуждестранни, постоянно обогатяваща се, като следи новите трендове. Старае се да подхожда към всеки пациент персонално. Денталната медицина е нейното призвание.

  За запазване на час: +359 87 778 8557

  Д-р Вяра Петрова

  Д-р Вяра Петрова завършва Факултет по дентална медицина към Медицински университет, гр. София, през 2023. Член на български зъболекарски съюз. Има засилен интерес към диагностиката на дентални заболявания, естетичната възстановителна стоматология и към ендодонтията. Посещавала е курсове и лекции в тези области. Ентусиазирана, комуникативна и обичаща клинични предизвикателства. Практиката я усъвършенства все повече.

  За запазване на час: +359 87 778 8557

  Д-р Вилиана Ботушанова

  Д-р Вилиана Ботушанова завършва Факултет по дентална медицина към Медицински университет, гр. София, през 2024. Член на български зъболекарски съюз. Има интерес към естетичната стоматология. Активна и дейна, като студент е организатор на студентски конгрес IBCS две поредни години. Страхотно попълнение към колектива. Отличава се със спокойствие и позитивизъм, любознателност и старание.

  За запазване на час: +359 87 778 8557

  Нашите предимства

  Дентална клинка Face ID – екип от отлични зъболекари в град София:

  icon1

  Висока квалификация и прекрасно отношение

  Нашият екип е съставен от прекрасни професионалисти, които имат лична грижа към всеки казус и пациент.

  icon2

  Високотехнологично оборудване

  Разполагаме с високотехнологично оборудване, което позволява на нашите специалисти най-добра грижа към пациентите ни.

  nhif_logo

  Работим с НЗОК

  Ние сме дентална клиника, която работи по здравна каса и дава възможност за запазване на час със зъболекар по НЗОК.

  icon4

  С намалена болка

  Използваме модерна технология за упойка, която селектира локално нужната зона, с което намалява усещането за болка до минимум.

  Отличия, обучения и сертификати

  Нашата клиника

  Отзиви

  Face ID - Dental Clinic
  5.0
  На база на 30 отзива
  powered by Google
  Yani BuchkovYani Buchkov
  09:10 01 Mar 23
  Страхотен професионализъм и уникално отношение към пациента. С две ръце препоръчвам, наистина! Клиниката е с модерен дизайн, хигиената е на адски много високо ниво, което бе важно за мен, атмосферата те кара наистина да се отпуснеш. Д-р Цанова е уникален специалист, много внимателна, безпогрешна във всяко едно отношение по отношение на работата си. Говори човек, който има фобия от малък към тези неща, така че наистина щом мен успяха да успокоят и спечелят, разбирайте за какво става въпрос. Силно препоръчвам!!!!
  Vanessa NenovaVanessa Nenova
  19:39 17 Jan 23
  Когато става дума за здраве, съм доста внимателна в избора си, а с тази клиника определено останах доволна. Поверих се в ръцете на страхотен екип от професионалисти със страхотно отношение!
  Dima TsanovaDima Tsanova
  15:02 17 Jan 23
  Клиниката е много добре оборудвана, а отношението към пациентите - чудесно. Много удовлетворяващо е да видиш толкова млади хора, да работят така професионално.
  Petko BelovPetko Belov
  16:05 04 Jan 23
  Силно препоръчвам! Професионално отношение, отлични цени и най модерна техника. Успяха да излекуват зъб който два други кабинета не успяха!
  Maya IvanovskaMaya Ivanovska
  09:52 04 Jan 23
  Страхотен професионализъм и мило отношение от страна на зъболекарите в клиниката. Имат страхотен личен подход към пациентите. Атмосферата също е приятна - чисто и уютно. Препоръчвам!
  js_loader

  Запазете час

  Наличие на безплатен паркинг

  Свободни места за Вашето удобство - паркинг локация

  Удобен градски транспорт

  До нас спират линии 67 и 102 на градския транспорт

  Koнтакти

  Свържете се с нас

  и Получете Безплатна Телефонна Консултация

  За запазване на час:

  nhif_logo

  или

  Можете да оставите Вашите контакти и наш служител ще се свърже с Вас за запазване на час в удобно за Вас време